Kontakt oss

Rabekk Næringspark forvalter sentralt beliggende eiendommer i City Syd handelsområde i Moss/Rygge.Eiendommene har fasade mot Rabekkgata og er på til sammen ca 18 000 m2.

Leietakere idag

Stadig flere interessante bedrifter etablerer seg hos oss.Vi er godt representert innen PROFF-MARKEDET. Vi har pr i dag bl.a. XL-Bygg, Heidenreich, SuperSellers, Moss To-Takt (Renault), Swedoor, Fagflis, Moss Automation, Bøckmann St. Gobain, Glass Drive, Storm Elektro og Storm VVS som leietakere. Videre satser vi på teknologi-bedrifter i sterk utvikling som ViaNett, Sempro og Kréatif.

Våre fortrinn

Vi har sterk lokal kompetanse og nettverk og kan tilby lokaler for alle bransjer til fornuftige priser i et område i sterk vekst. Vi samarbeider med våre leietakere for å få til de mest rasjonelle og langsiktige løsninger samt at vi har lojale og gode relasjoner til våre eksisterende leietakere.

Utviklingsmuligheter

I Rabekkgata 9 til 21 og Varnaveien 22 har Rabekk Næringspark under utvikling en grunnflate på 23 500 m2 med et totalt utbyggingspotensiale på over 80 000 m2. Prosjektet kan inneholde alle typer næringsarealer, herunder handel, service, kontorer, opplevelser, idrett samt innslag av boliger.

Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere opplysninger.


Navn

Telefonnummer

E-post

Melding